Camperreizen voor wie NIET in een groep wil reizen

De camperreizen van Expedition Far East onderscheiden zich door drie bijzonderheden. Ten eerste worden al onze reizen begeleidt door professionele reisbegeleiders. Ten tweede kamperen we met zeer grote regelmaat in de vrije natuur en ten derde zijn onze camperreizen, juist door onze filosofie over reizen, zeer geschikt voor iedereen die niet in een groep maar wel met een groep willen reizen.

Daarnaast kenmerken de camperreizen van Expedition Far East zich door de bijzondere bestemmingen die met een doorsnee camper goed te maken zijn en de vaak bijzondere overnachtingsplaatsen tijdens onze reizen, die mogelijk zijn door research van onze begeleidingstruck ter plaatse.

Partner van NKC Camperreizen

Om nog meer camperaars gelukkig te kunnen maken met onze reizen is Expedition Far East een samenwerking aangegaan met NKC Camperreizen en worden diverse reizen van EFE via het NKC-platform aangeboden voor haar leden.
Dat de camperreizen Far East zeer geliefd zijn blijkt wel uit het feit dat de reizen aangeboden in samenwerking met de NKC zeer snel volgeboekt zijn.
En na eenmaal mee op pad te zijn geweest plaatsen reizigers lovende reviews op onze website.

Camperreizen naar bijzondere bestemmingen

Zoals de naam Expedition Far East al doet vermoeden gaan de reizen vooral naar het oosten, door landen zoals Turkije, Georgië, Armenië, Iran, Kirgizië, Oezbekistan en China. Daarnaast organiseert EFE ook reizen in Europa en naar Marokko op het Afrikaanse continent. Het reisaanbod van EFE dat via de NKC wordt aangeboden betreft de volgende reizen:

  • Beleef Marokko Puur
  • Zweeds Lapland
  • Oud Perzië
  • De Oude Zijderoute
  • China Overland

Een nieuwe reis die EFE voor 2023 heeft ontwikkeld is een reis door Turkije, Georgië en Armenië met veel buitenactiviteiten. Klik hier voor het volledige reisaanbod van Expedition Far East.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Bent u geïnspireerd door het reisconcept en geënthousiasmeerd door de bijzondere bestemmingen van de ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition Far East? Bezoek ons dan op onze stand tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 5 t/m 9 oktober. U vindt ons in hal 8 stand A070.

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over onze manier van reizen, de bijzondere bestemmingen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Inspirerende Presentatiedagen

Voor wie meer informatie wil over een specifieke camperreis nodigen we graag uit voor deelname aan de ‘Inspirerende Presentatiedag’ op 11 en 12 oktober in onze presentatieruimte in Boxmeer. Aanmelden kan via deze link.