Is orde houden in uw camper een uitdaging?

Samen met Isabella Franke, opruimcoach, geeft Carado tips en trucs op het gebied van opbergruimte, opgeruimdheid en slimmere hulpjes in het dagelijkse camperleven.

Goed ingepakt is goed reizen. Dat zou het motto kunnen zijn van de samenwerking tussen Carado en Isabella Franke. Elke ruimte in de camper heeft zijn eigen doel en dus ook zijn eigen uitdagingen. Isabella Franke laat zien welke opbergruimtes er zijn en hoe deze optimaal benut kunnen worden.

Voor alleenreizenden, vrienden, stellen of gezinnen - de gepassioneerde opruimdeskundige weet precies waar chaotische ruimtes ontstaan en hoe deze weg te werken. In de keuken, de badkamer, het mobiele kantoor en het slaapgedeelte zorgt Isabella niet alleen voor functionele orde. Trouw aan haar persoonlijke principe van "decorganiseren" - een combinatie van inrichten en organiseren - verfraait zij ook lastige hoekjes met creatieve idee├źn tot harmonieuze en stijlvolle feelgoodruimtes. Bij een vergelijking van voor en na is het resultaat een woweffect waar niet alleen liefhebbers van campers naar zullen kijken.

Met haar man en twee kinderen brengt ze graag zelf haar vakanties door in een Carado-camper.

"Als ik met mijn gezin op kampeervakantie ga, voel ik me thuis in Carado-campers. Werken met Carado was een compleet nieuw project voor mij en was geweldig om te doen. In het nieuwe YouTube-format "Simply. Clever. Organise." deel ik mijn kennis met mensen en laat ik zien hoe elke camper met eenvoudige tips en trucs kan worden gereorganiseerd. Want een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest - en dat maakt je blij. ", zegt Isabella Franke.