Advertorial - Elektrische vouwfiets ontworpen voor camperaars

Dit zijn nou nog eens handige dingen: elektrische vouwfietsen. Omdat het laagseizoen is, biedt fabrikant FOLT een tijdelijke exclusieve korting t.w.v. € 268,- per fiets voor lezers van de NKC-nieuwsbrief.

Herfstkorting

Dit tijdelijke aanbod bestaat uit € 150,- herfstkorting op de FOLT 200-S en FOLT 200-L én gratis accessoires* t.w.v. € 118,-. Je ontvangt deze korting als je de code NKC22 gebruikt tijdens het afrekenen op Foltbike.nl.

Let op: deze actie is enkel geldig in de herfst (in het laagseizoen), dus tot eind 2022.

*LCD-bedieningspaneel met cruisecontrol en AXA Defender ART-2 gecertificeerd slot

Ontworpen voor en getest door camperaars

Het Nederlandse bedrijf FOLT heeft haar elektrische vouwfietsen speciaal ontworpen voor camperaars en laten testen door CamperTV. Met stevige voorvering, zes Shimano-versnellingen en een groot accupakket kun je heerlijke dagtochten maken en comfortabel fietsen. En dankzij de vouwbaarheid kun je de fietsen gemakkelijk in de camper meenemen. Maar neem dit van ons aan: FOLT is beoordeeld door camperaars met een 9.6 in de onafhankelijke recensiedatabase van WebWinkelKeur.

Drie modellen

FOLT biedt drie modellen: de FOLT 200-S, FOLT 200-L (lage opstap), en FOLT 160-S. De eerste twee modellen zijn ontworpen om robuust en comfortabel te zijn en hebben een grotere actieradius van 110 kilometer praktijkbereik. FOLT 160-S is een lichter model voor wie gewicht wil besparen en weegt zo’n 15 kilogram.

Gratis proefrit

Indien je de FOLT wilt uitproberen, kun je gratis een proefrit maken. Via de website kun je vrijblijvend een tijdslot boeken. Je kunt dan zelf ervaren hoe de FOLT stabiel aanvoelt tijdens het fietsen en je eigen mening vormen over de kracht van de fiets.