Advertorial - Ontdek hoe jij dit jaar gratis op reis kunt

Met de camper op vakantie is enorm populair, maar er zijn lang niet genoeg campers om deze zomer aan die enorme vraag te voldoen. Start daarom nu met het verhuren van je camper en profiteer van het tekort aan campers!

De zomerperiode is de tijd waarin je met slechts een à twee keer verhuren jouw eigen vakantie kunt terugverdienen met verhuur. Tegelijkertijd maak je andere enthousiaste reizigers blij met een mooie reis in jouw camper. Een win-win dus!

Goboony regelt de betalingen, contracten en de verzekering

Verhuur je jouw camper via Goboony, dan zorgt Goboony voor de betalingen van zowel de huursom als de borg. Ook een huurovereenkomst wordt opgesteld, zodat je zeker weet dat op papier alles goed geregeld is. Vervolgens ontvang je de huursom 1 tot 3 dagen na de uitgifte van je camper. Goed om te weten: met de flexibele Goboony Dagverzekering is jouw camper extra goed beschermd tijdens verhuurdagen!

En het beste is nog: jij bepaalt aan wie, wanneer en onder welke voorwaarden je jouw camper verhuurt. Je kunt dit eenvoudig instellen in je advertentie. Dus wat houd je nog tegen? Start met verhuren, maak mensen blij en profiteer er zelf optimaal van!