Advertorial - Altijd de gewenste temperatuur in uw camper

Webasto verwarmt of koelt uw camper voor optimaal comfort

We kamperen voornamelijk in de zomerperiode. Maar een camper maakt het mogelijk om uw kampeerseizoen te verlengen. Met een goede verwarmingsinstallatie zit u er ook in het voor- en najaar en zelfs in hartje winter nog comfortabel bij.

Webasto levert luchtverwarming die werkt op de brandstof uit de tank van het voertuig. U hoeft dus niet op een campingplek te staan om te kunnen verwarmen. De Webasto Air Top-modellen hebben een verwarmingsvermogen van 2 t/m 5.5 kW en zijn compact van formaat. Hierdoor kunnen ze zowel buiten, in een dubbele vloer of binnen in de camper gemonteerd worden. De verwarmers zijn stil en hebben een laag brandstofverbruik.

Meer weten over de verwarmingsoplossingen van Webasto? Kijk dan op de site van Webasto.

Te warm in de zomer?

Wanneer u tijdens warme zomerdagen op pad bent met de camper kan het snel onaangenaam warm worden binnen. Een airconditioning biedt hierbij uitkomst. De Webasto Cool Top Trail kan eenvoudig geïnstalleerd worden op het dak van uw camper. In veel gevallen kan deze gemonteerd worden in plaats van een bestaand dakluik. Er zijn vijf uitvoeringen, waarbij het koelvermogen varieert van 2.000W tot 3.500W. Hiermee is er altijd een passende oplossing. 

Nog tot 30 juni 2022 kunt u profiteren van een speciale actieprijs op geselecteerde modellen. Kijk hiervoor op: