Advertorial - Exclusieve camperreizen NKC-leden

Actieve camperreizen exclusief voor NKC leden naar Zweeds Lapland en Marokko uitgevoerd door Expedition Far East.

Actieve camperreizen

Als camperreizen door Covid-19 niet uitgevoerd kunnen worden, word je als reisorganisator gedwongen je grenzen te verleggen en in oplossingen te denken!

Door reislust, enthousiasme, knowhow en ondernemerschap samen te voegen, blijken er ook in minder reisbare tijden, bijzondere camperreizen uitvoerbaar te zijn. Het nieuwe concept van Expedition Far East, ‘Actieve Avontuurlijke Overland Camperreizen’ blijkt een schot in de roos, getuige de lovende recensies op de website van EFE.

Het toevoegen van buitenactiviteiten naast de gebruikelijke bezienswaardigheden en het camperen in de vrije natuur, hebben veel equipes als een zeer bijzondere camperbelevenis ervaren.

Exclusieve Camperreizen voor NKC-leden

Andere tijden vragen om andere bestemmingen en een andere invulling van een camperreis. EFE heeft de afgelopen jaar hard gewerkt en nieuwe reizen ontwikkeld en voorgereden. Geluiden in de markt geven aan dat er ook behoefte is aan een andere invulling van een camperreis. Het camperen maakt mede door Covid-19 een explosieve groei door. Niet alleen het aantal campers is in Nederland gestegen, ook de gemiddelde leeftijd van de camperaar is aanzienlijk gedaald.

Dat een camperaar graag een individualist is, is een gegeven. Maar om zelf op locatie buitenactiviteiten te ondernemen, of om mooie en veilige wildcamps te vinden is niet altijd eenvoudig. Daar biedt EFE de oplossing. Toch avontuurlijk op pad, maar geen verplichtingen en geen activiteiten in de reissom opgenomen, waaraan men niet wenst deel te nemen. En daarbovenop reist EFE maximaal met 12 equipes.

Als partner van NKC Camperreizen biedt Expedition Far East al sinds 2017 camperreizen buiten Europa voor NKC-leden aan. Dat de camperreizen ‘China Overland’ en ‘De Oude Zijderoute’ en het ‘Oude Perzië’ van EFE zeer geliefd zijn blijkt wel uit het feit dat de reizen aangeboden in samenwerking met de NKC zeer snel volgeboekt zijn.

Door uitbreiding van de samenwerking, is het mogelijk voor NKC-leden, twee actieve camperreizen van EFE exclusief te boeken.

Camperreis Beleef Marokko Puur

Een actieve camperreis van 48 dagen door Marokko door magnifieke landschappen met vele buitenactiviteiten, waarbij met grote regelmaat in de vrije natuur wordt overnacht, daarbij genietend van de oorverdovende stilte en de miljarden sterren aan de hemel.

Door de jarenlange ervaringen van EFE kom je tijdens de actieve camperreis Beleef Marokko Puur met de eigen camper op plaatsen, waar anderen alleen maar van dromen. Deze unieke camperreis brengt je niet alleen direct naar, maar ook dieper in de woestijn en zelfs over een piste in de Hoge Atlas!

Marokko is een kleurrijk en veelzijdig land en bestaat niet alleen uit een woestijn maar heeft naast de reusachtige Hoge Atlas ook een prachtige kust met afwisselend rotsen, stranden en pittoreske verscholen baaien, gelegen aan zowel de Atlantische Oceaan als aan de Middellandse Zee. Allemaal decors voor een veelvoud aan buiten activiteiten.

Eerst gaat de reis door de immense woestijn en later door de bergen, waar je op de door EFE uitgestippelde route, zelfs met een camper goed uit de voeten kunt. Navigerend vind je de weg over de oneindige vlakte en langs kleurrijke duinen en bezoeken we natuurlijk ook de koningssteden.

Camperreis Zweeds Lapland!

Een actieve camperreis van 28 dagen in het mooiste jaargetijde volgens de Zweden, namelijk in het 5e seizoen ‘Winter-Spring’ genoemd; wel de sneeuw - niet de kou. Lichte vorst in de nacht, overdag in een trui of T-shirt in de zon en nog geen muggen en al lange dagen!

De actieve camperreis Zweeds Lapland! tot over de Poolcirkel is zonder meer een avontuurlijke en onvergetelijke onderneming. Niet voor niets gaan de Zweden juist in dit 5e seizoen van het jaar naar Lapland. Er is geen mooiere tijd om het veelvoud aan buitenactiviteiten te ontplooien als in deze tijd! Reis door de laatste ongerepte natuurgebieden van Europa door uitgestrekte bossen, langs bergen en talloze bevroren meren.

Vreemd eigenlijk. Als we het over een actieve vakantie hebben, denken we niet direct aan Lapland. Terwijl sneeuw hier zo vanzelfsprekend is. Geniet in deze tijd van het jaar wel van de sneeuw maar niet de kou. Lichte vorst in de nacht, overdag in een trui of T-shirt in de zon, nog geen muggen en toch al lange dagen!

Nergens in Europa is het aanbod van buitenactiviteiten zo divers als in Zweeds Lapland:

Husky-safari, rendier en eland spotten, wildlife fotograferen, wandelen, sneeuwschoenwandelen, varen met een ijsbreker, gyrocopter vliegen, langlaufen, skiën, schaatsen, sneeuwscooter safari, ijsvissen om maar wat te noemen. Maar ook binnen genieten van een glas rode wijn bij een knapperend haardvuur, uitgebreid dineren, ontspannen in de sauna en tot rust komen met een goed boek, behoren tot de mogelijkheden.

En maak daarnaast kennis met de Sami-cultuur en hun tradities en beleven het magische licht overdag en het noorderlicht in de nacht.

Inspirerende Presentatiedag 18 mei

Geïnspireerd door het nieuwe reisconcept en geënthousiasmeerd door actieve camperreizen van EFE, kom dan op 18 mei naar de ‘Inspirerende Presentatiedag’ voor uitgebreide informatie over de actieve camperreizen, Beleef Marokko Puur en Zweeds Lapland! Aanmelden kan via deze link.