Advertorial – 10% NKC-ledenkorting op slimme compacte gas BBQ voor camperaars!

Onhandig groot? Losse onderdelen? Lastig schoonmaken? Dat hoeft niet meer, zo bewijst deze compacte lichtgewicht gasbarbecue (5,6 kg) van nomadiQ. De slimme Nederlandse uitvinding verovert de internationale reiswereld en wij snappen wel waarom!

De nomadiQ BBQ is ontwikkeld voor mensen die graag onderweg zijn. In het bijzonder eigenaren van campers, caravans en boten. Herinneringen maken met familie en vrienden onder het genot van een heerlijke BBQ met een koel drankje. Omdat de nomadiQ uitklapbaar is, is het een compacte reisgenoot. Iets koken in een pan is tevens mogelijk dankzij de twee afzonderlijk te bedienen grillgedeelten. Eigenlijk is de nomadiQ een lichtgewicht buitenkeukentje!

Je sluit de nomadiQ eenvoudig aan op gasflesjes (EN417 schroefventiel). nomadiQ verkoopt ze via: nomadiQ gasflesjes (3 en 12 pack). Tevens is het mogelijk om de slimme 'Travel' BBQ aan te sluiten op een grote gasfles of op de buitenaansluiting van je camper. Daarvoor heb je wel een verlengde gasslang of camperslang nodig. 

NKC-leden ontvangen NU 10% korting in de nomadiQ-webshop. Ga naar www.nomadiqbbq.com en gebruik bij het afrekenen de kortingscode: NKC10 

Trek erop uit en BBQ everywhere!