Advertorial - Je camper veilig kopen of verkopen via Motorhome Depot

Het seizoen is begonnen! Het perfecte moment om nog vóór de vakantie je camper te verkopen en een nieuwe te kopen.

Eindelijk weer een echt camperseizoen! Na twee zomers balanceren tussen wat kon en niet kon, trekken we er weer op uit. Veel mensen ontdekten camperen tijdens de lockdowns en kochten hun eerste camper. Hoewel de eerste ‘corona-campers’ inmiddels weer verkocht worden, is de vraag op dit moment nog steeds groter dan het aanbod. Dat komt doordat de productie van nieuwe campers door de naweeën van de lockdowns en de oorlog in Oekraïne forse vertragingen oploopt.

Daarom is dit het perfecte moment om je camper te verkopen. Bij Motorhome Depot kunnen wij jouw camper snel en tegen een marktconforme prijs verkopen. Wij nemen alles uit handen en ontzorgen jou volledig. Omdat de campermakelaar jouw camper goed kent, krijg je alleen bezichtigingen van mensen die exact op zoek zijn naar jouw type camper en al weten wat jouw camper kost. De kans is daarom groot dat de verkoop bij een eerste of tweede bezichtiging al rond is.

Ben je juist op zoek naar een camper, ook dan kan je goed terecht bij Motorhome Depot. Bij Motorhome Depot kan je erop vertrouwen dat je weet wat je koopt: wij vullen vooraf een uitgebreide camperchecklijst in en voeren een RDW-registratiecontrole uit bij iedere camper.

Is de deal eenmaal gesloten, dan verloopt de betaling via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht. Hierdoor zijn koper en verkoper ervan verzekerd dat het geldbedrag niet opeens verdwenen is.

Wil je jouw camper verkopen en weten wat de marktwaarde is, vul dan het waardebepalingsformulier in. Onze campermakelaar in jouw regio neemt dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wie op zoek is naar een camper vindt op onze website een ruim camperaanbod of kan vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen door het zoekopdrachtformulier in te vullen. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je 085 065 7620.