Advertorial - 760.000 mensen zoeken deze zomer een huurcamper

WENSEN:
Wist je dat er alleen al in het afgelopen jaar 760.000 keer online is gezocht naar een camper om te huren? Tegelijkertijd worden er slechts 5.000 gedeeld. Een gemiste kans! Wees slim en profiteer van die vraag door je camper te delen met andere enthousiaste reizigers.

Ook voor aankomende zomer blijft de vraag naar campers onverminderd groot, maar wachttijden bij dealers zijn ontzettend lang en huurcampers zijn meestal ver van tevoren al volgeboekt. Daar tegenover staat dat de meeste campers zelfs tijdens het hoogseizoen ten minste 4 weken stilstaan. Zeg nou eerlijk, jouw camper is toch veel te kostbaar om in zo'n periode voor de deur te laten staan? Al helemaal nu de vraag naar campers groter is dan ooit tevoren. Start dus vandaag nog met de verhuur van jouw camper via Goboony en profiteer! Natuurlijk bepaal je zelf je voorwaarden en hoe vaak je wilt verhuren.

Kijk hier voor meer informatie over het verhuren van je camper via Goboony en bereken direct hoeveel jij deze zomer gaat verdienen.