Advertorial - LMC Innovan; compact, sportief en dynamisch

De Innovan op Ford-chassis is ideaal voor wie op zoek is naar de flexibiliteit om spontaan en op elk moment te kunnen vertrekken – voor een citytrip of een langverwachte vakantie.

Zowel van binnen als van buiten hebben de Innovan-modellen een aantrekkelijke, typische LMC-stijl.

De LMC Innovan 590 is gebouwd op een Ford-chassis, waardoor hij zich qua chassisuitrusting onderscheidt van zijn Fiat-tegenhangers. Met een lengte van bijna zes meter wordt het nieuwe model gekenmerkt door een uitstekend gevoel van ruimte. Het opvallendste verschil met de Fiat is de stahoogte van 2,08 meter en de geringere breedte van 2,06 meter. Ook het meubelconcept wijkt af in de doorgang van het keukengedeelte en de grotere bergruimte in de hangkasten als gevolg van de extra hoogte. Het tweepersoonsbed achteraan is uitgerust met matrassen en lattenbodems van hoge kwaliteit, wat 's nachts voor een uitstekend comfort zorgt.

Hoogwaardige uitrusting

De geavanceerde rijhulpsystemen van Ford, waaronder een slaperigheidswaarschuwingsfunctie en adaptieve cruisecontrol, staan garant voor een hoog veiligheidsniveau. De voorruitverwarming met geïntegreerde verwarmingsdraden is een andere handige functie. Ook smartphones kunnen via Apple CarPlay of Android Auto worden aangesloten als bron van informatie en entertainment. De LMC Innovan 590 beschikt over hoogwaardige uitrustingen zoals een zonnedak, zonneluifel en een antivingerafdrukcoating op alle oppervlakken.