Advertorial - Hymer Free S Blue Evolution nu ook op Mercedes-Benz-chassis

De sportieve Free S Blue Evolution heeft een kleurrijk exterieurdesign in een levendige blauwtint, een uitstekend rijcomfort en talrijke geraffineerde details.

Stap in en vertrek! Het editiemodel HYMER Free S Blue Evolution ademt vakantiegevoel.

Hymer onthult de Free S, de populaire Blue Evolution speciale editie die nu voor het eerst is gebaseerd op de voorwielaangedreven Mercedes-Benz Sprinter. Sportieve, moderne designaccenten - waaronder speciale stickers aan de achterzijde en op de zijwanden - zorgen in combinatie met de karakteristieke "Capri Blue"-lak voor een opvallend exterieur. Talrijke extra voorzieningen, zoals de automatische 9-traps versnellingsbak, de elektrische parkeerrem en de achteruitrijcamera, zorgen samen met talrijke rijassistentiesystemen voor een uiterst comfortabele rijervaring die perfect aansluit bij het sportieve uiterlijk van de auto. Het Mercedes-Benz MBUX 10" multimediasysteem zorgt voor een exclusief geluid en laat niets te wensen over op het gebied van infotainment, navigatie en communicatie aan boord. Dankzij de compacte lengte van het voertuig en exclusieve uitrustingen, zoals het geïntegreerde slaapdak met tweepersoonsbed, is de Hymer Free S Blue Evolution de perfecte metgezel voor een avontuurlijke kampeervakantie.

Hoog slaapcomfort

Ook het ruime interieur van de camper barst van karakter en stijl dankzij smaakvolle details, zoals de prachtig gecombineerde witte meubellak, de "Kitami" stoffencombinatie en de witte deuren van de bovenkastjes. Bijzonder praktisch is de nieuwe toilettas met "Blue Evolution"-opdruk bij de ingang van de camper. Ook op het gebied van slaapcomfort scoort de Hymer Free S Blue Evolution hoog - het zwarte slaapdak is niet alleen een opvallend optisch hoogtepunt, maar herbergt ook een maxi tweepersoonsbed uitgerust met het Hymer comfort slaapsysteem. Dankzij nog een ruim en eenvoudig op te klappen tweepersoonsbed achterin biedt het voertuig plaats aan maximaal vier personen.