Advertorial - Heeft u er al eens bij stilgestaan wat uw camper eigenlijk weegt?

Zo’n 40% van alle campers is regelmatig te zwaar. U riskeert hierbij niet alleen een flinke boete of zelfs een rijverbod, maar u kunt ook problemen met uw verzekering krijgen als er onverhoopt wat gebeurt. Een overschrijding van de maximale aslast is tevens niet toegestaan. Naast de mogelijkheid om het totale gewicht te verhogen bieden we ook een oplossing voor het verhogen van de maximaal toegestane aslast.

Veilig, de noodzaak van een veeraanpassing. Omdat het hogere gewicht een negatieve invloed heeft op het weggedrag is in de regel een aanpassing van de vering noodzakelijk. Hieronder ziet u twee veel voorkomende voorbeelden van hoe WDT Services kan helpen:

  • Neem een camper op basis van een Fiat Ducato 33 light. Deze mag 3.300 kg wegen. WDT Services kan dit gewicht naar 3.500 kg (met een B-rijbewijs) brengen, maar de camper kan ook naar 4.000 kg gebracht worden (met een C-rijbewijs). Dat betekent 700 kg extra gewicht!
  • Neem een camper op basis van een Fiat Ducato 250D (maxi-chassis). Deze mag 3.500 kg wegen. WDT Services kan dit gewicht naar 4.250 kg brengen (met een C-rijbewijs). Dat betekent 750 kg extra gewicht!

BENIEUWD WAT UW MOGELIJKHEDEN ZIJN?

Kijk voor uw camper op www.wdt-services.com en kies VOERTUIGEN of contacteer ons via 0544-76 00 13 / [email protected] Of bezoek ons op de Caravan Salon in Düsseldorf van 26-8 t/m 4-9 op het buitenplein vóór hal 13.