Elektrische allrounder: Fixxter Adventure met daktent

Het Nederlandse Fixxter brengt een nieuwe veelzijdige kampeerauto op de markt: de elektrische Fixxter Adventure. Deze is niet alleen als camper te gebruiken, maar ook voor woon-werkverkeer of als ruime auto om er in het weekend voor een dagje mee op uit te trekken.

 Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht stond de nieuwe Fixxter Adventure vorige week in vol ornaat opgesteld. Met een Hapro-daktent en de eveneens nieuwe Adventure Unit. Zonder deze opties is de Fixxter Adventure te gebruiken als elektrische personenauto.

De Adventure Unit maakt van de Fixxter een kleine camper. Deze keukenunit bestaat uit een spoelbak met kraan, een kookstel en een koelbox. Ook is er plek om een maaltijd te bereiden. Het keukentje past precies in de bagageruimte en is eenvoudig naar buiten te schuiven. De Adventure Unit is ook geschikt voor andere voertuigen.

Vooralsnog heeft de Fixxter Adventure geen bed. Slapen kan in de daktent. De plannen voor een bed zijn er wel. Zo wil Fixxter de kampeerauto ook gaan aanbieden met een bank die tot slaapplaats is te transformeren. De Fixxter Adventure is leverbaar vanaf 54.500 euro.