Camperbeurs Hardenberg breekt records

De recente editie van Camperbeurs Hardenberg heeft records gebroken op het gebied van bezoekersaantallen en beursruimte.

De beurs vond plaats op 22, 23 en 24 september in Hardenberg en trok maar liefst 13.634 bezoekers. Dit betekende een stijging van meer dan drieduizend bezoekers ten opzichte van vorig jaar en zelfs vijfduizend meer dan in 2021. De beursruimte was ook groter dan ooit, met 19 duizend vierkante meter verdeeld over zeven beurshallen. “Het was een fantastische editie, wij kunnen ons geluk niet op”, vertelt Marije Pol namens de beursorganisatie.

De volgende Camperbeurs Hardenberg is op 20, 21 en 22 september 2024, waar zeventig exposanten zich al voor hebben ingeschreven. Alle zeven beurshallen worden weer ingezet. 

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Komende woensdag 4 oktober gaat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van start. De beurs duurt tot en met zondag 8 oktober. Op de beurs staan de campers en caravans weer klaar om bezichtig te worden. Op de eerste beursdag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs worden de winnaars van de verkiezing van de Duurzame KampeerAwards bekendgemaakt. De NKC is ook weer aanwezig, in hal 11, standnummer A019. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.