Camperaar van het Jaar

Wat een moment! Marten de Boer, een enthousiaste camperaar, wist niet wat hem overkwam toen hij vrijdagochtend de Kampeer en Caravan Jaarbeurs bezocht.

Tijdens een live-uitzending van de podcast Hannah’s Hymer werd hij plotseling uitgeroepen tot NKC Camperaar van het Jaar. De nominatie kwam van Aafke Moolenburgh, die vertelde hoe Marten met zijn camper een lading hulpgoederen naar Oekraïne had vervoerd.

Maar dat is nog niet alles. Op de terugweg bracht Marten twee Oekraïense vrouwen en hun kinderen met zijn camper naar gastgezinnen in Nederland. Samen met een vriend besloot Marten deze groep in zijn camper mee te nemen en veilig naar Nederland te brengen. Terwijl deze Oekraïense gezinnen hun mannen en vaders moesten achterlaten, zorgde Marten ervoor dat de reis zo comfortabel mogelijk was. Ze konden slapen, spelletjes spelen en even ontspannen. Een hartverwarmend verhaal.

Wil je meer weten over deze bijzondere camperaar? In Kampeerauto 9 (de digitale editie die in december uitkomt) lees je het volledige verhaal van Marten de Boer, onze NKC Camperaar van het Jaar.