Oud en nieuw in de vijfde Kampeerauto

Vanaf vandaag valt de nieuwste Kampeerauto op de deurmat bij NKC-leden. In de vijfde editie van dit jaar maak je kennis met kersvers hoofdredacteur Léon Geuijen en lees je voor het eerst een column van Bernadet Heimans.

Naast deze vernieuwingen is ook de geschiedenis aanwezig in dit magazine: bij Nijmegen zijn nog sporen van de ijstijd te vinden en een Rondje zwerven net over de Duitse grens verkent eeuwenoude hunebedden.

Verdere reisinspiratie vind je in het verhaal naar het Franse natuurpark La Perche, dat barst van de maneges en stoeterijen met de percheron, het typische paardenras van de streek. Wie het verder zoekt, kan wegdromen bij een roadtrip langs de Ierse zuidwestkust.


Aan de meer technische kant kom je bovendien alles te weten over het belang, de veiligheid en het comfort van een goede schokdemper. En je leert waarom in Frankrijk een dodehoeksticker verplicht is voor campers met een toegestane maximummassa van meer dan 3.500 kilogram en hoe die aan te brengen.

Dit, heel wat campernieuws en nog veel meer zijn te ontdekken in deze nieuwste editie. Het nummer is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.