Bed & breakfast Alicante krijgt camperplaats

De van het televisieprogramma Ik vertrek bekende Gine en David Shearlaw hebben hun bed & breakfast ‘Het kartonnen huis’ in Aspe in Alicante uitgebreid met een camperplaats voor tien campers. Een ommekeer, omdat zij de locatie aanvankelijk alleen wilden gebruiken voor een bed & breakfast.

Alicante 4

Na wat pech met het najagen van hun dromen hebben zij hiertoe besloten. Een succes, volgens de eigenaren. “We hebben alle voorzieningen, maar de locatie is soms wat moeilijk te vinden. Daarom verzenden we altijd een bericht als camperaars ons zoeken.”

De plaatsen zijn geschikt voor huisdieren. Tussen de olijfbomen genieten mensen van het prachtige Valencia. Het hondenspeelveld maakt dat honden vrijuit kunnen rondsnuffelen. “Ook hebben we een huurauto, zodat de bezoekers niet afhankelijk zijn van de fiets. Verder willen we twee hondenkennels plaatsen op het terrein. We proberen aan alle wensen te voldoen met persoonlijke aandacht.”

“Het leuke aan een camperplaats is dat je elke keer weer andere mensen hebt op het terrein. Camperaars zijn heel zelfstandig. En wij vinden het heel leuk om dingen voor hen te organiseren, zoals koken, wandelroutes bedenken en dergelijke.” Het centrum van Aspe ligt op drie kilometer van de locatie. De gemeente behoort tot de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia.

Aspe ligt in een mooie wandel- en fietsomgeving. “Er zijn fiets- en wandelroutes vanuit de camperplaats. Er is heel veel te zien in onze omgeving. Bovendien zit je vlak bij het strand en toch centraal. De musea en oudheden zijn echt Spaans. Bijzonder zijn ook de mooie watervallen.”

De sitecode van Camperplaats Het kartonnen huis op Campercontact.com is 101102.