Nieuwe kookrubriek in de eerste Kampeerauto van 2022

Een nieuw jaar, een nieuwe rubriek. Vanaf de eerste uitgave van Kampeerauto vind je in ieder nummer een nieuw recept waarmee je je culinair kunt uitleven in de camperkeuken. Onze koken-in-de-camperexpert Marieke Plant maakt met lokale producten, restjes en een basisuitrusting heerlijke gerechten die prima te bereiden zijn in iedere camperkeuken.

Wat ook nieuw is, is de vormgeving. Deze is subtiel en functioneel aangepast na feedback van de lezers.

De rest van Kampeerauto is fijn vertrouwd met daarin weer veel nieuwe verhalen over campers en camperaars. En dat gaat soms om uitersten: zo lees je meer over de vernieuwende solarcamper die geheel op zonne-energie rijdt en daarnaast over de knalrode klassieke brandweerauto van Jos Bleumink.

Iets heel anders is het duurzame alternatief voor het cassettetoilet: het droogtoilet. Hoe werkt zo’n toilet en wat is er te koop?

Uiteraard ontbreken in dit nummer de reisverhalen niet. Zo is er een verhaal over sneeuwpret en cultuur in de Franse Alpen, wordt er gecamperd langs de Franse rivier de Somme en ontdekken we de Duitse Eifel. In ons eigen land zwerven we over Texel en ontdekken we de wandelroutes in Twente.

Kampeerauto 1-2022 ligt vanaf 12 januari bij NKC-leden op de mat.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.