Op pad met de elektrische buscamper in Kampeerauto 5

De ontwikkeling van de elektrische camper staat nog in de kinderschoenen, maar onlangs is wel de eerste elektrische buscamper op de Nederlandse markt gebracht, namelijk de e-Fixxter. Een camper waarmee je relaxed en milieubewust kunt camperen. Een uitgebreid verslag staat in de rubriek Signalement in Kampeerauto 5.

Nu er steeds meer versoepelingen komen, krijgen we ook meer kriebels om er weer op uit te trekken. Natuurlijk bevat deze editie weer veel inspiratie voor bestemmingen dichtbij, zoals zwerven over de Utrechtse Heuvelrug, camperen langs de Waddenzee, een bezoekje aan Harderwijk en struinen over klompenpaden.

Sjoemelsoftware

Verder in deze Kampeerauto een artikel over mogelijke sjoemelsoftware in de Fiat Ducato. Wat is er precies aan de hand en wat zeggen de betrokken partijen erover? Ook in dit magazine meer over koolmonoxide. Hoe voorkom je dat je in de camper het slachtoffer wordt van deze sluipmoordenaar?
En een artikel over de verschillende rijhulpsystemen. Wat zijn de mogelijkheden, werking en verkrijgbaarheid van deze zogenoemde ADAS-systemen?

Update app

Dit en nog veel meer lees je in Kampeerauto 5-2021 die vanaf 1 juni bij NKC-leden wordt bezorgd. De app Kampeerauto voor het digitaal lezen van het magazine, die gratis is voor NKC-leden, heeft een update gekregen. Leden kunnen nu inloggen met hun NKC-account. Na de update is opnieuw inloggen vereist. Heb je de app nog niet? Download deze voor mobiel of tablet via de AppStore of Google Playstore. Het magazine is ook digitaal te lezen via de website.