NKC introduceert verhuurverzekering voor campers

De NKC heeft een nieuwe verzekering: de verhuurverzekering voor campers. Speciaal voor NKC-leden die hun camper willen verhuren in de periodes dat ze er zelf niet mee reizen.

“Als NKC wilden we al langer een product voor deze camperaars en dan moest het niet uitmaken of het om een nieuwe of een wat oudere camper gaat. Daarom zijn we samen met onze partner AON aan de slag gegaan om met een toegesneden product de verhuur van campers te verzekeren. Dat is gelukt!”, vertelt NKC-directeur Stan Stolwerk enthousiast.

Schade en pech

De verzekering dekt schade die de huurder met de camper aanbrengt aan een ander of aan je eigen camper. Bovendien is hulpverlening bij pech en ongeval meeverzekerd. De verhuurverzekering is vanaf nu beschikbaar voor camperaars die al een camperverzekering bij de NKC hebben lopen.

“Helemaal mooi is dat leden met een NKC Camperverzekering de verhuur per periode kunnen verzekeren in plaats van een heel jaar, betalen naar gebruik dus”, aldus Stolwerk. ”Verhuur je de camper een week, dan betaal je ook maar alleen  voor die week. Lekker flexibel.”

Meer informatie over de verhuurverzekering is te lezen op nkc.nl.