Dreigend tekort aan camperplaatsen in Kampeerauto 6-2021

Camperen is booming. Dat zal de meeste camperaars niet zijn ontgaan. Er dreigt daarom een tekort aan camperplaatsen te ontstaan. De NKC probeert door verschillende initiatieven het op de agenda bij onder meer gemeenten te krijgen. Over het hoe en wat is te lezen in de nieuwe editie van Kampeerauto.

Dat het camperen in opmars is, is ook te zien in het aantal busjes dat wordt omgebouwd tot camper. In het magazine vertellen drie bouwers van buscampers over hun mooiste ontwerp, hun werkwijze en hun liefde voor de camper.

En in deze editie ook een  artikel van het belang van een goede matras in de camper. Wanneer is het tijd om matrassen te vervangen, hoe onderhoud je ze goed en wat zijn geschikte materialen?

Nieuwe columnist

In deze Kampeerauto stellen we met trots onze nieuwe columnist voor: Jochem Myjer. Vanaf deze editie deelt hij zijn, veelal hilarische, camperavonturen met ons.

Verder biedt dit magazine natuurlijk veel reisinspiratie voornamelijk dicht bij huis, maar met één uitstapje naar het Italiaanse Valsugana. In Nederland rijden we langs de Zeeuwse en Hollandse kust, zwerven we door de Achterhoek, bezoeken we de IJsselbiënnale en maken we een tussenstop in Wapenveld.

Kampeerauto 6-2021 ligt vanaf 6 juli bij NKC-leden op de mat.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.