Caravana en Vakantiebeurs afgelast

De kampeerbeurs de Caravana, die in januari zou plaatsvinden in het WTV Expo in Leeuwarden, is afgelast. Ook de in januari te houden Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht gaat dit jaar niet door.

De Caravana zou worden gehouden van 26 tot en met 30 januari 2022. Vanwege de omstandigheden rondom covid-19 is er besloten de beurs niet door te laten gaan. Tijdens de Caravana presenteren verschillende exposanten een breed aanbod in campers, tenten, vouwwagens, kampeeraccessoires en campings uit Europa. Ook zou de winnaar van de Kampeerauto van het jaar bekend worden gemaakt op de Caravana. Deze gaat de NKC nu online bekendmaken. De beurs wordt niet verplaatst naar een ander moment in het jaar, maar staat in 2023 van 25 tot en met 29 januari weer op de planning.

Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs, die gepland stond voor 12 tot en met 16 januari 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht, is ook afgelast. Tijdens de beurs komen exposanten over de hele wereld samen om de bezoekers te informeren over hun reizen. ‘Het ziet er met de stijgende besmettingen niet naar uit dat het veilig door kan gaan. Dat, gecombineerd met de lastige positie van onze internationale exposanten, maakt dat we dit besluit hebben moeten nemen’, aldus Albert Arp, CEO van de Koninklijke Jaarbeurs in een verklaring. De volgende editie van de Vakantiebeurs is op 11 januari tot en met 15 januari 2023