Bekendmaken winnaars NKC Kampeerauto's van het jaar tijdens Caravana

Van woensdag 25 januari tot en met 29 januari is Caravana in de WTC Expo in Leeuwarden. Vijf dagen presenteren exposanten een breed aanbod in campers, caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Ook dit jaar zijn er talloze nieuwe innovaties te zien.

Zo hebben Knaus en Volkswagen bijvoorbeeld een nieuwe partnership opgezet om de nieuwe Tourer Van te realiseren. Vier mensen kunnen in deze camper slapen. Een perfecte camper voor avontuurlijke gezinnen of koppels. Deze is te zien op de beurs.

NKC Kampeerauto van het jaar

Verder zijn er campers in alle soorten en maten tentoongesteld van verschillende merken. Ook een aantal campers die genomineerd zijn voor de NKC-verkiezing Kampeerauto van het jaar is te zien. Op woensdag 25 januari om 10 uur worden de winnaars van de NKC-verkiezing Kampeerauto van het jaar bekendgemaakt.

De NKC is uiteraard ook aanwezig op de beurs en is te vinden in de hal bij de (bus)campers en accessoires. Tickets voor Caravana zijn online beschikbaar. NKC-leden krijgen via de NKC-website korting.