Solo’s krijgen besloten deel op NKC-forum

Voor NKC Solo is een speciaal afgeschermd gedeelte op het NKC-forum ingericht. Dit omdat de inmiddels meer dan duizend Solo’s al langere tijd aangaven dat er behoefte is aan een manier om met elkaar in contact te komen, om samen activiteiten te kunnen ondernemen.

Eerder werden er voor dit doel lijsten met NAW-gegevens verstuurd. Omdat dit door de AVG-wetgeving rond persoonsgegevens niet meer mocht, heeft de NKC naar een andere mogelijkheid gezocht om de Solo’s met elkaar in contact te brengen. Dit heeft geresulteerd in een besloten deel op het forum.

Teamleider evenementen en camperplaatsen Jaap van Ravels van de NKC: “We zijn blij dat we dit voor de Solo’s hebben kunnen inrichten. We hopen dat ze hier veel gebruik van gaan maken en ook veel samen gaan ondernemen.” De Solo’s ontvangen een uitnodiging om zich aan te sluiten bij de club Solo’s op het forum.

NKC Solo

NKC Solo is een club voor alleengaande camperaars. NKC Solo verbindt gelijkgestemden en biedt hen de unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, contact te leggen en samen hun passie voor het camperen te kunnen beleven. De NKC organiseert ook speciale reizen en evenementen voor deze groeiende groep camperaars.

Op het algemene NKC-forum kunnen camperaars informatie en advies van andere camperaars vinden. Ook de rubriek vraag & aanbod van de NKC is op dit algemene forum ondergebracht.