NKC.nl vernieuwd

De NKC-website heeft een kleine metamorfose ondergaan, waardoor gebruikers makkelijker hun weg kunnen vinden op de site.

Nkcnl Vernieuwd

Zo heeft onder meer het hoofdmenu een nieuwe, duidelijke structuur gekregen. Ook de rubrieken advies en ledenvoordeel hebben nu een overzichtelijker indeling.

Verder is de website nu responsive, wat betekent dat de site op smartphone en tablet beter leesbaar en gebruiksvriendelijker is.
Een ander handigheidje is dat je nu vanuit één plek (rechts bovenin) toegang hebt tot je NKC-accounts. Tot 1 oktober is het niet mogelijk om in te loggen op mijn NKC. Dringende wijzigingen kunnen tot die tijd worden doorgegeven via het contactformulier.

Forum

Op het vernieuwde www.nkc.nl ontbreekt op dit moment de rubriek forum nog. Forumbezoekers wordt geadviseerd te wachten met het plaatsen van een nieuw bericht tot het forum medio oktober weer operationeel is. De actieve topics worden overgezet naar het nieuwe forum. Oude inactieve topics worden niet overgezet en zullen dan ook niet meer zichtbaar zijn. Is er een topic uit het verleden dat niet verloren mag gaan? Stuur dan een e-mail met toelichting over het topic naar [email protected]. Dan plaatsen we de inhoud van de conversatie terug.

Ook reageren op nieuwsberichten en blogs is tijdelijk niet mogelijk. Toch een vraag waar je van gedachte over wilt wisselen met andere camperaars? Op Facebook kun je andere camperaars om advies vragen. Vraag voor de NKC? Op de contactpagina staat alle informatie.