Kampeer & Caravan Jaarbeurs van start

Ook dit jaar is er op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer veel te beleven. Je kunt een braai workshop volgen, een proefrit maken in een camper of proeffietsen op een opvouwbare e-bike op het fietsparcours. Natuurlijk zijn er op de beurs de nieuwste modellen campers en caravans te zien.

Kampeerauto van het jaar

Stemmen op je favoriete camper kan bij de speciale stemstand van de NKC op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in hal 7, stand C050. Wie stemt maakt kans op een elektrische vouwfiets. Stemmen kan in de categorie├źn buscamper, halfintegraal en integraal. De winnaars worden in januari bekendgemaakt op de Caravana van 23 tot en met 28 januari 2020 in Leeuwarden. In hal 7 vind je ook het NKC CamperTheater, klik hier voor het dagelijkse programma.

Op parkeerterrein P2 is dit jaar weer de tijdelijke NKC-Camping ingericht. Deze is niet alleen toegankelijk voor campers maar ook voor caravans, vouwwagens en tenten. De parkeerplaats ligt buiten de milieuzone. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is te bezoeken van 9 tot en met 13 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.