Kampeer & Caravan Jaarbeurs van start

In de Jaarbeurs in Utrecht is vandaag de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van start gegaan. Op de beurs staan allemaal verschillende campers en caravans klaar, om er weer een onvergetelijke week van te maken.

De NKC is aanwezig op de beurs. De stand is te bezoeken: hal 11, B 086. Bij de NKC-stand kunnen beursbezoekers hun stem uitbrengen bij de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar 2022. Welke campers de verkiezing winnen, wordt in januari bekendgemaakt op de beurs de Caravana in Leeuwarden. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt er van alles georganiseerd. Zo zijn er diverse genomineerde modellen te bezichtigen, kan er een proefrit worden gemaakt in verschillende campers en vinden er presentaties plaats. Dit jaar wordt er extra aandacht besteed aan het duurzaam kamperen. Zo houdt de NKC op donderdag 7 oktober samen met de KCI (Kampeer en Caravan Industrie), een congres over dit onderwerp. Fabrikanten, toeleveranciers, bestemmingen, overheden en de wetenschap wisselen inzichten uit over de toekomst van het kamperen en het camperen.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is geopend van woensdag 6 tot en met zondag 10 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur. NKC-leden kunnen gratis koffie of thee ophalen bij de NKC-stand, op vertoon van hun ledenpas. In de online voorverkoop krijgen zij 5 euro korting op een toegangskaartje. Klik hier voor meer informatie en kaartjes.