Heel veel nieuwe campers in Kampeerauto 8

Elk jaar presenteren camperfabrikanten rond deze tijd hun nieuwe modellen aan het publiek. In deze Kampeerauto een overzicht van de belangrijkste trends voor 2019 en de opvallende noviteiten van verschillende fabrikanten.

Ook veel ruimte in het magazine voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar. De negen genomineerden worden uitgebreid in het zonnetje gezet. Stemmen kan vanaf dinsdag 2 oktober. De winnaars worden bekendgemaakt in januari op de Caravana.

Natuurlijk ontbreken in deze Kampeerauto de reisverhalen niet. Zo reizen we door Rusland, gaan we surfen in Noord-Ierland, op culinaire tocht in de Franse Haute-Loire en op pelgrimstocht in Spanje. Ook Nederland komt aan de beurt: zo zwerven we door Drenthe en verkennen we de industriecultuur van de Zaanstreek.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.

Behalve Kampeerauto 8 verschijnt ook de nieuwe brochure NKC Camperreizen. Hierin staat weer een grote verscheidenheid aan reizen voor en door camperaars naar vertrouwde en nieuwe bestemmingen. De reizen zijn al online te bekijken op nkc.nl/camperreizen. Inschrijven voor de reizen kan (alleen online) vanaf morgen, dinsdag 2 oktober, 10.00 uur.