NKC introduceert lidmaatschap op maat

Het lidmaatschap van de NKC kent vanaf 2019 drie varianten: basis, standaard en plus. “Niet iedere camperaar heeft behoefte aan dezelfde voordelen”, zegt NKC-directeur Stan Stolwerk.

221 0518 Blok Def

Het gebruik van gidsen om camperplaatsen te zoeken neemt af, blijkt uit ledenonderzoek van de NKC. De ACSI CampingCard & Camperplaatsengidsen met kortingskaart voor het laagseizoen zijn tot op heden bij het lidmaatschap van de NKC inbegrepen. Op onder andere ledenbijeenkomsten van de NKC verzoeken steeds meer camperaars het lidmaatschapspakket aan te passen aan de persoonlijke behoefte. Vanaf 2019 biedt de NKC daarom de optie van het basislidmaatschap, zonder gidsen en kortingskaart. “Wie niet op campings staat en de app Campercontact gebruikt om camperplaatsen te vinden, heeft hier voldoende aan”, legt Stolwerk uit.

Vóór 1 augustus kiezen

Een tweede mogelijkheid is het standaardlidmaatschap, met de kortingskaart en een gids met de deelnemende campings. “Deze optie is interessant voor wie wel korting wil op campings, maar voor camperplaatsen de app Campercontact gebruikt.” De derde variant heet het pluslidmaatschap en biedt het huidige pakket: de gidsen met camperplaatsen en campings, inclusief een kortingskaart voor het laagseizoen.

Alle leden ontvangen hiervan de komende dagen een bericht per e-mail. Zij kunnen hun keuze doorgeven voor 1 augustus 2018. Wie niet kiest, krijgt het standaardlidmaatschap. Meer informatie over het vernieuwde lidmaatschap vind je op de speciale pagina.