Lidmaatschap op maat


Ben je al lang lid en heb je je keuze nog niet kunnen maken? Dan gaan we uit van de keuze Standaard. Mocht je een andere keuze willen maken, dan kun je nog tot 1 november 2018 wijzigen via MijnNKC.

Stel je lidmaatschap voor een deel zelf samen

Iedere camperaar is anders en tijden veranderen. Ledenonderzoek toont aan dat NKC-leden verschillende behoeftes hebben als het gaat om de invulling van het lidmaatschap.

Daarom biedt de NKC vanaf 2019 de mogelijkheid om je lidmaatschap aan te passen aan jouw manier van reizen. De NKC introduceert drie lidmaatschappen, de vraag is welk lidmaatschap het beste past bij jouw manier van reizen.

Lidmaatschappen 2019

Lidmaatschapopmaat
We bieden je de mogelijkheid om je keuze voor jouw lidmaatschap in 2019 nu te maken, reageer vóór 1 november en dan zorgen wij voor jouw lidmaatschap op maat.

Welk lidmaatschap past bij jou?

Je hebt voor 2019 de keuze uit drie verschillende lidmaatschapspakketten met elk een eigen invulling en prijs per jaar. Een groot deel van de invulling van het lidmaatschap is voor iedereen gelijk, maar juist in de zoektocht naar mooie overnachtingsplekken, kun je nu je eigen keuze maken. We helpen je graag bij je keuze:

Vrijheid betekent voor jou als camperaar dat je geen papieren gidsen gebruikt om camperplaatsen te zoeken. De app Campercontact met inmiddels meer dan 26.000 camperplaatsen is jouw beste vriend op reis. Je kampeert zelden op campings en zeker nooit in het laagseizoen en hebt daarom ook geen kortingspas nodig.
Past dit bij jou? Kies dan het Basis lidmaatschap (€59,- per jaar).

Meestal reis je in het voor- en naseizoen. Je staat graag op campings dus kunt een kortingspas voor deze periodes goed gebruiken. In de gids die bij de kortingspas hoort, kun je de campings terugzoeken op papier. Wanneer je op camperplaatsen overnacht, gebruik je de app Campercontact om deze te zoeken.
Past deze omschrijving bij jou? Kies dan het Standaard lidmaatschap (€64,- per jaar).

Als camperaar betekent vrijheid voor jou dat je de keuze hebt uit een breed scala aan producten. Je geniet van de kaart die je korting geeft op campings in het laagseizoen, gebruikt de gidsen waar de campings met korting en 9000 camperplaatsen in staan en hebt graag toegang tot de app van Campercontact.
Ben jij dit? Kies dan het Plus lidmaatschap (€70,- per jaar).

Lidmaatschapopmaat2

Hoe geef je jouw keuze door?

Je kunt je keuze doorgeven middels het formulier 'Keuze Lidmaatschap' binnen jouw MijnNKC omgeving. Klik hier , en volg de route binnen MijnNKC voor het maken van jouw keuze.

Wij vragen je om vóór 1 november 2018 je keuze aan ons door te geven. Wanneer je niet voor die datum kiest, krijg je automatisch het Standaard lidmaatschap (€64,- per jaar).

Heb je nog vragen? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen, wellicht vind je daar het antwoord al.

Waarom een lidmaatschap op maat?

De NKC krijgt steeds meer leden, allemaal enthousiaste camperaars met een gedeelde passie – genieten van de vrijheid die het camperen met zich meebrengt. Wat vrijheid betekent, is voor iedere camperaar echter anders. De een staat liever op een camperplaats midden in de natuur zonder faciliteiten en de ander geniet van de gezelligheid en het comfort van een camping. De een reist vooral in het voorseizoen en profiteert dan van mooie kortingen terwijl de ander gebonden is aan de schoolvakanties in het hoogseizoen.

Ook heeft de digitalisering invloed op camperaars. We leven inmiddels in een tijdperk waarin we steeds meer gewend raken aan het zoeken van informatie online. De laatste jaren is een duidelijke verschuiving geweest van offline naar online, en daar maakt de camperaar vandaag de dag veelvuldig gebruik van. Steeds meer camperaars gebruiken de app Campercontact met ruim 25.000 camperlocaties om hun volgende bestemming te zoeken, deze is altijd up to date en wordt verrijkt door gebruikers. Steeds minder camperaars gebruiken de papieren campinggids, de gids die elk jaar ongeveer hetzelfde is en waar je niet kan zien wat andere camperaars van de plekken vinden. Maar misschien vind jij het juist nog wel fijn om lekker door een gids te bladeren, dat kan en mag natuurlijk. Daarom heb je nog altijd de keuze voor een gids binnen je lidmaatschap.

Uit ledenonderzoek leren we dat leden graag keuze hebben in de invulling van hun lidmaatschap, sommige leden vinden de gidsen overbodig, omdat ze toch niet gebruikt worden. Andere leden willen graag op verschillende manieren, zowel in de app als in gidsen, zoeken naar hun volgende verblijfslocatie. De NKC maakt nu een keuze hierin mogelijk.

Veel camperplezier in 2019!