Meer over de elektrische camper in Kampeerauto

De elektrische camper komt eraan. Het is alleen geen kwestie meer of deze er komt maar wanneer deze camper voor iedereen beschikbaar is. In Kampeerauto 8-2017 wordt stilgestaan bij de huidige stand van zaken.

Ook veel ruimte in het magazine voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar. De negen genomineerden worden uitgebreid in het zonnetje gezet. Stemmen kan vanaf dinsdag 10 oktober. De winnaars worden bekendgemaakt in januari op de Caravana.

Natuurlijk ontbreken in deze Kampeerauto de reisverhalen niet, deze keer zijn de bestemmingen wat dichter bij huis, in Nederland en Duitsland. En vergeet niet het inspirerende verhaal te lezen over een reis met een VW-bus over het Amerikaanse continent.

Het magazine is digitaal te lezen via de NKC Magazine-app en via de website.

Naast Kampeerauto 8 verschijnt ook de nieuwe brochure NKC Camperreizen. Hierin staat weer een grote verscheidenheid aan reizen voor en door camperaars naar vertrouwde én nieuwe bestemmingen. De reizen zijn al online te bekijken op nkc.nl/camperreizen. Inschrijven voor de reizen kan (alleen online) vanaf dinsdag 10 oktober 10.00 uur.