Vernieuwde Adria Coral

Adria heeft voor het nieuwe seizoen zijn halfintegraal Coral compleet vernieuwd. Zo kreeg hij een over de hele lengte vlakke vloer. Dat kon door het dak te verhogen.

Hierdoor lijkt hij nu wat meer op de crossover Matrix. De Coral heeft echter geen hefbed, zoals de Matrix, maar twee panoramavensters in het dak. Skyline noemt Adria dat. Het gevolg is erg veel daglicht. Natuurlijk komt het hogere dak ook de stahoogte in de camper ten goede. Dat is vooral in de douche goed te merken.

Coral 7014

Dichtheidsgarantie

Het interieur is nieuw en voorzien van een Skyline Lounge zithoek. In de instapper Axess in het dessin Tempo Brown in de luxere Plus en de meest luxe uitvoering Supreme in Symphony White. In die laatste twee uitvoeringen is optioneel ook Alde verwarming mogelijk. Adria gebruikt voor de opbouw en de vloer de Comprex constructie. Op alle campers geeft Adria zeven jaar dichtheidsgarantie. De elektrische opstap is standaard bij de Coral en, heel slim bedacht, deze schuift automatisch in bij het starten van de motor. De Coral Axess 600SL (foto) kost € 66.250,- inclusief.

 

  • Lees ook het weblog over Plastoform, het bedrijf dat nagenoeg alle kunststof onderdelen voor de Adria-campers levert.