Tijdelijke camperplek rond Fruitcorso in Tiel

In verband met het Fruitcorso in Tiel, in het weekend van 17 en 18 september, zijn de camperplekken aan de Waalkade in deze stad tijdelijk verplaatst naar Wamel, aan de overkant van de Waal.

Appels

Vanaf deze gratis locatie hebben camperaars een fraai uitzicht over de rivier en met een voetveer zijn zij snel in Tiel, om het Fruitcorso te bezoeken of te winkelen. Ook zijn er gratis parkeerplaatsen bij zwembad Groenendaal aan de Laan van Westroijen, op korte afstand van de binnenstad. Meer informatie over de bereikbaarheid van Tiel tijdens het Fruitcorso is te vinden op www.tiel.nl.

Fruitcorso

Het Fruitcorso is een uniek jaarlijks terugkerend gratis evenement. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals dat niet vaak te zien is en zaden waarvan het bestaan onbekend is, verwerkt in praalwagens, ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. De corsostoet bestaat dit jaar uit veertien grote wagens en zes jeugdwagens. Kijk voor meer informatie over het Fruitcorso en alle activiteiten op www.fruitcorso.nl.