NKC breidt netwerk schadeservice uit

Het netwerk van schadeherstellers dat samenwerkt met de NKC is met enkele tientallen Bovag-bedrijven uitgebreid. De verwachting is dat er nog meer volgen.
Camperschadeherstelbedrijven
Camperschadeherstelbedrijven


De NKC startte in april van dit jaar met de zogeheten NKC Schadeservice, een netwerk van bij de NKC aangesloten schadeherstelbedrijven, waar leden met een NKC Camperverzekering met schade aan hun camper terecht kunnen. Belangrijkste voordeel van het gebruikmaken van dit netwerk is dat het eigen risico 75 euro bedraagt, tegen 250 euro voor leden die besluiten in zee te gaan met een bedrijf buiten het netwerk. De nieuwe service werd ingevoerd om een volgens de verzekeraar noodzakelijke premieverhoging te beperken tot 7,5 procent en om de schadelast te kunnen beheersen.

Om tot een bredere spreiding te komen, heeft de verzekeraar van de NKC Camperverzekering nu ook ruim honderd in camperschadeherstel gespecialiseerde Bovag-bedrijven benaderd, met de vraag of zij zich willen aansluiten en of ze aan de voorwaarden kunnen voldoen. Zo wordt verwacht dat de herstellers haal- en brengservice en vervangend vervoer bieden en tegen een vastgesteld tarief werken. “We zijn blij verrast met de bijna veertig positieve reacties die we hier per omgaande op hebben gekregen”, zegt Eric Zeevalk, manager reizen, evenementen en verzekeringen bij de NKC. “Dit betekent een belangrijke verbetering van de service aan de leden.”

Op de website van de NKC wordt de lijst van bedrijven die deel uitmaken van het netwerk regelmatig ververst.