Nu ook campinggidsen in de webwinkel

Het aanbod in de webwinkel van de NKC is dit jaar uitgebreid met een aantal campinggidsen uit de serie De beste campings.
NL 2013 Guides Landenxxx 13

Het gaat om de campinggidsen De beste campings in Nederland, België en Luxemburg; De beste campings in Italië en Kroatië & Slovenië; De beste campings in Groot-Brittannië en Ierland; De beste campings in Frankrijk; De beste campings in Europa; De beste campings voor u en uw hond; en Naturistische familiecampings 2013.

De nieuwe jaaruitgaves van alle andere gidsen zijn inmiddels ook beschikbaar in de webwinkel. In het Franstalige gidsje Aires de Services 2013 staan camperplaatsen in Frankrijk. Door middel van kleuren wordt hierin onderscheid gemaakt tussen gemeentelijke staanplaatsen, privéplaatsen, plaatsen op campings en aan autosnelwegen.

De nieuwe uitgave van de gids Nordic Camper Guide 2013 is in A4-formaat en volledig in kleur. Er staan overnachtingsplaatsen in voor de camperaar in Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden en Estland, waaronder plaatsen bij jachthavens, op publieke parkeerterreinen, op privéparkeerterreinen en bij boerderijen.

De LPG-gids 2013/2014 bevat een uitgebreid overzicht van lpg-tankstations door heel Europa, aangevuld met informatie over het rijden op autogas. Per land zijn adresgegevens en openingstijden opgenomen, met voor bijna alle landen ook de gps-codes.

Voor overige gidsen, zie de NKC-webwinkel.