Camperbedrijven

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor onderhoud? Een stalling voor in de winter? Of zoek je een camper en wil je weten wat andere camperaars van het bedrijf vinden? Raadpleeg dan de camperbedrijvengids. De NKC heeft de camperbedrijvengids ondergebracht op Campercontact.com, dé website voor en door camperaars.

Campercontact, en daarmee de bedrijvengids is vernieuwd

De afgelopen jaren is Campercontact wereldwijd hard gegroeid in het aantal camperlocaties en het aantal gebruikers. Ondertussen staan er meer dan 35.000 camperlocaties op Campercontact, trekt de website 480.000 unieke bezoekers per maand en telt de app per maand 180.000 actieve app-gebruikers. Om deze groei ook in de toekomst aan te kunnen, zijn de Campercontact website en app recent volledig herbouwd. Een belangrijk en complex project dat gefaseerd uitgerold wordt.

De bedrijvengids staat ook op de nieuwe website live, maar zal nog niet meteen compleet zijn. Concreet betekent dit het volgende.
De bedrijvengids is met alle locaties
zichtbaar op Campercontact.com onder de tab BedrijvenGebruikers kunnen bedrijven vinden via de filters of door te zoeken op bedrijfsnaam.
De gegeven reviews, inclusief de score van uw bedrijf zijn tijdelijk niet zichtbaar. Deze informatie wordt uiteraard wel meegenomen, maar zal pas op een later moment worden geïmplementeerd, zodat ze weer zichtbaar zullen zijn 

Op Campercontact kun je terecht voor verschillende groepen van camperbedrijven:

  • Camperaccessoires
  • Camperverkoop
  • Camperbouw
  • Camperonderhoud
  • Camperverhuur
  • Stallingen
  • Wasstraten
  • Weegstations

NKC Camperschadeservice

Je vindt op Campercontact.com ook de bedrijven die zijn aangesloten bij de NKC Camperschadeservice. Het filter bevat een kopje 'Schadeservice' en daar kun je de keuze maken voor de NKC Camperschadeservice als geheel of voor de onderliggende ketens met aangesloten bedrijven (Re-Camp, Omnia CSS, en Dealerrepair).

Tips voor beheerders

Beheer je een bedrijf in de camperbedrijvengids? Houd dan je email in de gaten voor de instructie hoe te werken met het nieuwe platform. De instructie om de gegevens van jouw bedrijf te beheren, volgt zeer binnenkort. 

Zijn er nog vragen over de NKC Camperbedrijvengids? Stel ze via de mail: [email protected]. Of neem contact op met de accountmanager.