Tips om de bekendheid van jouw camperbedrijf te vergroten

Heb jij een bedrijf in de camperbranche? En ben je op zoek naar mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van camperaars? Dat kan via onze online bedrijvengids op Campercontact.com!

Online bedrijvengids

Via Campercontact bieden wij een online bedrijvengids om camperbedrijven met camperaars bij elkaar te brengen. Het is een soort zoekmachine voor camperlocaties en camperbedrijven. De afgelopen jaren is Campercontact wereldwijd hard gegroeid in het aantal bezoekers en trekt de website inmiddels zo'n 480.000 unieke bezoekers per maand. Ga direct naar Campercontact.com of lees eerst de tips hieronder. 

Tips voor gratis promotie van jouw bedrijf

Onze bedrijvengids hebben we ondergebracht op Campercontact.com vanwege de mogelijkheid om er te filteren op type bedrijven en per bedrijf de locatie, uitgebreide informatie en reviews bij te houden. Deze bedrijven zijn ingedeeld in de volgende categorieëen: camperaccessoires, camperverkoop, camperbouw, camperonderhoud, camperverhuur, stallingen, wasstraten, weegstations en schadeservice. Vooralsnog staan deze bedrijven alleen op de website en niet in de app. Campercontact is een platform van de NKC. Wil jij er met jouw bedrijf ook graag tussen staan? Maak dan slim gebruik van deze gratis promotie! We geven je meteen een paar tips hoe je dit het beste kunt doen:

  1. Zorg eerst dat jouw bedrijf op Campercontact.com vermeld staat. Is dat niet het geval? Neem dan contact op met onze relatiemanager via [email protected]. De bedrijfspagina wordt dan voor jou aangemaakt.
  2. Houd je email in de gaten voor de instructies om de gegevens van jouw bedrijf te beheren. Daarna kun je aan de slag.
  3. Plaats op jouw bedrijfspagina uitgebreide informatie en goede foto’s, zodat camperaars een duidelijk beeld krijgen van jouw bedrijf.
  4. Stimuleer jouw klanten om een review achter te laten en zo andere camperaars te helpen in hun zoektocht. 

Instructie beheren bedrijfsgegevens in Campercontact

In Campercontact leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw bedrijfsgegevens kunt beheren en verrijken. In deze instructie krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe log ik in in mijn beheerdersomgeving? 
  • Hoe kan ik de informatie over mijn bedrijf wijzigen?
  • Hoe reageer ik op een review? 
  • Wat kan ik niet in de beheerdersomgeving? 

Lees de volledige instructie op Campercontact.com

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de online bedrijvengids? Ga dan direct naar Campercontact.com. Heb je vragen over je bedrijfspagina? Dan kun je deze via mail stellen aan team Campercontact.