Hannah’s Hymer- We hebben muizen in de camper

Wat een week! Het kostte Jannes en Hannah een halve dag om de camper uit de stalling te halen omdat deze volledig was ingebouwd door andere campers en caravans. Toen zij na uren eindelijk hun Hymer uit de overdekte stal reden, ontdekten ze dat er muizen in de camper waren geweest. Hoe kwamen ze in de camper: lagen er per ongeluk nog levensmiddelen? En door welke openingen is het ongedierte naar binnen gekomen? De schade is flink: de muizen hebben dekbedden, hoeslakens en kussens en zelfs keukenartikelen zoals de plastic waterkoker aangevreten. Hoe komen Jannes en Hannah voorgoed van de muizen af? Luisteraars van de podcast geven hun allerbeste tips!

Verder in deze podcast: Waar en tijdens welke activiteit luisteren onze vaste luisteraars het liefst naar deze podcast? Hoe brengen de provincies Drenthe en Groningen het ervan af? Hoe staan de nieuwe abrikooskleurige kussens in het interieur van de camper? En: waarom droomt Jannes ervan om in zijn eentje op reis te gaan in een landcruiser?
Je hoort het in aflevering 48 van Hannah’s Hymer, de Camper Podcast.

Meer informatie:

Dit is onze elektrische vouwfiets:
https://foltbike.nl

Dit is het kinderzitje dat wij gebruiken op de vouwfiets:

https://www.urbaniki.com

Hier lees je alles over de tweede keus leus over Groningen:

https://www.marketinggroningen.nl/nl/nieuws/de-slogan-er-gaat-niets-boven-groningen-meest-bekende-slogan-voor-regiomarketing-in-nederland

 

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.