Hannah’s Hymer- Met je camper naar de sneeuw

Prachtige uitzichten, frisse lucht en geen stress: Jannes en Hannah vertoeven in de zomer graag in de bergen. Maar hoe is het om met de camper de bergen in te gaan als er sneeuw ligt? Wat voor banden zijn dan noodzakelijk en wanneer pak je je sneeuwkettingen erbij? In deze aflevering hoor je of elke camper geschikt is voor een spontane roadtrip naar de sneeuw, hoe je je camper ter plekke warm houdt en hoeveel gas je in de winter gemiddeld verbruikt.

Bergfanaat en wintersportliefhebber Miranda Muller vertelt je alles over de weersverwachting in de wintersportgebieden: de temperatuur ligt momenteel hoog voor deze tijd van het jaar, waardoor er lang nog niet overal verse sneeuw ligt. Komt dat de komende weken nog goed? Ook weet Miranda leuke gebieden als je voor de eerste keer met je camper naar de bergen gaat en vertelt zij over de activiteiten die je kunt ondernemen als je niet van skiën of snowboarden houdt, zoals sneeuwschoenwandelen.

Verder: als je je camper verhuurt aan familie of vrienden, is het dan verzekeringstechnisch handig om dit via een deelplatform te doen?

Meer informatie:

Meer lezen over wintercamperen:

https://www.nkc.nl/dossiers/dossier-wintercamperen/

Veel meer lezen over in de bergen zijn:
https://www.indebergen.nl

Al het laatste nieuws over sneeuw in wintersportgebieden:

https://skiinformatie.nl

https://www.snowplaza.nl

Dit is ons elektrische kacheltje:

https://www.dewitschijndel.nl/eurom-fanheater-600-ventilator-kachel

 

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.