Hannah’s Hymer– Je camper verhuren

De meeste campers in Nederland staan 48 weken per jaar stil. Zonde! Waarom zou je je camper in de weken dat je er zelf niet mee op pad gaat niet verhuren? Zo kunnen andere mensen ook genieten van mooie avonturen en levert het jou geld op. Het blijkt een lucratieve business: gemiddeld verdienen mensen die hun camper verhuren vijf tot tienduizend euro per jaar, vertelt Tobias Stroek, van deelplatform GoBoony. Maar er zijn ook uitschieters die dertigduizend euro per jaar opbrengen.  

Jannes vindt het een aantrekkelijk idee om Hannah’s Hymer te verhuren maar vindt het ook spannend: wat als een ander niet zo zuinig is op jouw camper? En wat als de huurder schade maakt of erger nog: je camper in de prak rijdt? Hannah spreekt het idee van delen ook aan, maar moet wennen aan het idee dat er dan iemand anders in haar bed ligt… Zij droomt daarom over het starten van een mini-verhuurbedrijf en meerdere Hannah’s Hymers de weg op te laten.

Verder in deze podcast: de kleur van de nieuwe bekleding van de camperkussens blijkt dé kleur van 2024, apricot crush. De camperkwestie van deze week gaat over welke autostoelen voor kinderen het meest geschikt zijn voor een camper.

Meer informatie:

Meer lezen over je camper verhuren:

https://www.nkc.nl/advies/oriënteren/camper-verhuren/

Hier lees je alles over een camper huren via een deelplatform:

https://www.goboony.nl/

Keuzewijzer: hulp bij het kiezen van de juiste autostoel:

https://www.kinderveiligheid.nl/adviezen/test/keuzewijzer-hulp-bij-het-kiezen-van-het-juiste-autostoeltje

Bij dit bedrijf lieten wij onze kussens opnieuw stofferen:

https://www.draadkracht.eu/caravan-en-boot-stoffering/

Artikel over waarschuwingssymbolen auto:

https://www.ad.nl/auto/iphone-weet-vanaf-nu-de-betekenis-van-alle-64-waarschuwingssymbolen-in-je-auto~a4e70912/

 

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.