Hannah’s Hymer– Hannah’s rijvaardigheidstraining

Welkom bij deze feestelijke 50e aflevering van Hannah’s Hymer, de Camper Podcast. Er zijn felicitatiekaarten, er is een doos met chocola en de zon schijnt! In deze jubileumaflevering hoor je alles over Hannah’s rijlestrauma, waarom zij vier keer zakte voor haar examen, hoe vreselijk het was om staatsexamen te doen en waarom zij niet in de camper durft te rijden.

Jannes haalde vorig jaar zijn C1-rijbewijs, waarmee hij voertuigen tot 7500 kilo mag besturen. Hij had dit extra rijbewijs uiteindelijk niet nodig om in de nieuwe Hymer te mogen rijden maar het gaf hem wel veel zelfvertrouwen. Bij Hannah ontbreekt dit zelfvertrouwen als het gaat om rijden in de camper totaal. Het leek haar tot nu doodeng om in de grote, lange, brede én zware nieuwe camper te rijden. Omdat ze het wel graag wil, togen Jannes en Hannah afgelopen weekend naar rijschool Bruinsma in Utrecht voor de rijvaardigheidstraining van NKC en BOVAG.

Tijdens deze training ga je een halve dag manoeuvres oefenen op een parkeerterrein én ga je een uur de openbare weg op met een instructeur. Het doel van de cursus is dat je oefent met technieken en op je eigen rijkunsten gaat vertrouwen. Of het huwelijk het onderdeel ‘aanwijzingen opvolgen van de partner’ aankon en of Hannah haar angst onder controle kreeg en is geslaagd voor de rijvaardigheidstraining, hoor je in aflevering 50 van Hannah’s Hymer, de Camper Podcast.

Meer informatie:

De rijvaardigheidstraining van NKC:

https://www.nkc.nl/academy-events/academy/rijvaardigheidstraining

Hier lees je alles over de georganiseerde gezinsreis naar Denemarken:
https://www.nkc.nl/webshop/reizen/2024-denemarken-deens-gezinsavontuur/

Dit bedrijf gaat de stoelen in de camper bekleden:

https://www.draadkracht.eu

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door NKC, jouw partner in camperlife.