Start camperseizoen met het Nationaal Camperweekend

Van 12 tot en met 14 april wordt het camperseizoen afgetrapt met het Nationaal Camperweekend. Dit nieuwe evenement is een initiatief van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en het camperplatform Tweedehandscamper.nl. Tijdens dit weekend kan iedereen die iets met camperen (en kamperen) heeft letterlijk en figuurlijk ‘de vlag uithangen’ en deelnemen aan talloze evenementen en acties door het hele land. Naar verwachting zal er op meer dan 200 plekken in Nederland een activiteit plaatsvinden.

Ondernemers

Tijdens het Nationaal Camperweekend kunnen alle ondernemers op het gebied van camperen en kamperen een actie of activiteit opzetten. Dit kan gaan van een speciale openstelling van een winkel, bijzondere producten of acties, aanbiedingen, wedstrijden of andere leuke initiatieven. Het doel is om door heel Nederland ondernemers aan te moedigen hier aan deel te nemen. Iedereen is vrij om dit zelf in te vullen en de actie tegen administratiekosten aan te melden op de website van het Nationaal Camperweekend. Op dat moment krijgen de aanmelders toegang tot alle materialen van het Nationale Camperweekend én verschijnt de actie in de actiekalender en -kaart op de website.
Deelname is mogelijk voor een brede groep ondernemers en organisaties in de camper- en kampeerbranche. Van campings tot kampeerwinkels en van campermerken tot onderhoudsbedrijven. De NKC en Tweedehandscamper.nl ondersteunen het evenement van harte en met veel aandacht.
Vanaf eind maart is op Nationaal Camper Weekend een overzicht te vinden van alle landelijke activiteiten.

Camperaars

Iedere camperaar in Nederland kan deelnemen en eventueel mooie prijzen winnen. Het werkt heel eenvoudig. Download één van de posters van het Nationaal Camperweekend en print deze uit. Plaats deze in de achterruit van je camper en ga tussen 12 en 14 april 2024 op pad. Maak een foto van jouw voorjaarstoer en plaats deze op Facebook of Instagram met #nationaalcamperweekend.
Alle informatie over het evenement is te vinden op Nationaal Camper Weekend