Nationale Campermarkt Biddinghuizen op 13 april

Onder de titel ‘Verkoop je Camper op Zaterdag’ wordt op zaterdag 13 april de Nationale Campermarkt 2024 gehouden. De organisatie van dit evenement op het 20 hectare tellende terrein van Flevo Nice in Biddinghuizen is in handen van de Nederlandse Kampeerauto Club, Tweedehandscamper.nl en eventsponsor Campermakelaar.nl.

Met ‘Verkoop je Camper op Zaterdag’ wil de organisatie voorzien in een groeiende behoefte van particulieren om de eigen camper – eventueel met hulp van een makelaar – te verkopen aan een nieuwe eigenaar. Door op zaterdag 13 april zo’n 50 particulieren de mogelijkheid te bieden om de camper te exposeren en te verkopen worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Campers kunnen via de website www.nationaalcamperweekend.nl tegen een kleine inschrijfvergoeding worden aangemeld t/m donderdag 11 april. Voor geïnteresseerden zijn tickets (Early Bird 3,50 euro, regulier 7,50 euro) te koop op diezelfde website. Tickets kunnen alleen vooraf en via de website worden gekocht.

Het event maakt onderdeel uit van het Nationaal Camperweekend van 12 t/m 14 april waarmee het camperseizoen 2024 wordt geopend. Door heel Nederland organiseren ondernemers activiteiten. Van campings tot campingwinkels en van onderhoudsbedrijven tot camperreisbedrijven. Alle activiteiten worden aangemeld op www.nationaalcamperweekend.nl en zijn via de kalender en de kaart van Nederland gemakkelijk voor particulieren te vinden.

Tijdens het event zijn er diverse activiteiten op het terrein van Flevo Nice. NKC is er met een groot team aanwezig om geïnteresseerden te informeren over alles dat komt kijken bij de aankoop, het gebruik en ook het onderhoud van een camper. Ook zijn er inspirerende workshops en is er een markt met producten en aanbiedingen voor de camperliefhebber.