De mooiste kustlijnen van Europa

  • Adembenemende kustroutes
  • Heerlijke strandwandelingen
  • Sfeervolle kustplaatsen
  • Adembenemende kustroutes
  • Heerlijke strandwandelingen
  • Sfeervolle kustplaatsen

Groepsreizen langs de kust

Europa kent prachtige kustlijnen en echte strandjuweeltjes, waarvan het uiterlijk per land of streek verschilt. De ene kust is ruig en vol historie, de andere keer tref je een strand azuurblauw water, omringd door witte kiezelsteentjes. De NKC organiseert diverse groepsreizen die je langs de kust voeren.

Van Baskenland tot Algarve

Rij langs gigantische kliffen, neem een duik in de Atlantische Oceaan en maak bootreisje naar de beroemde rotsformaties van Lagos.

Wilde kust, woest verleden

Oorlog en vrede, ruige kliffen, lieflijk boerenland en granieten dorpjes zijn de ingrediënten van deze reis naar Normandië en Bretagne.

Overwinteren in Spanje

Een reis langs de Spaanse Costa del Sol en Costa Blanca met een ontspannen karakter, zodat je in eigen tempo de omgeving kunt verkennen.

Rondje Adriatische zee

Volg de kustroute naar de parel van de Dalmatische kust én verken de Italiaanse kustlijn.

Corsica en Sardinië

Twee zonnige eilanden met wijngaarden, schilderachtige dorpjes, bergen en natuurlijk heerlijk eten.

Van Rome tot Sicilië

Geen eiland is zo rijk aan overblijfselen van oude beschavingen als het zonovergoten vulkaaneiland Sicilië.

Griekenland over zee

Ontdek de mooie stranden, verleidelijke baaien, prachtige uitzichten en de rijke historie van dit land.

Naar de Noordkaap

Een echte bucketlist rondreis langs de Botnische golf door Zweden en Fins Lapland naar de Noorkaap en terug langs diverse kustenlijnen van Noorwegen.

Het groene eiland

Een unieke reis langs Ierse vissersdorpen en de hoogste kliffen van Europa, de Cliffs of Moher. In het noorden stuit je op een oase van rust en ruimte. 

Op je gemak

Beleef Griekenland in een rustig tempo en geniet van de adembenemende natuur, verstilde stranden en prachtige baaien.

Rondje Ierse zee

Ontdek de pareltjes van het uitgestrekte  landschap met middeleeuwse stadjes, Ierse folklore en eeuwenoude verstilde kasteelruïnes.

Griekenland over land

Laat je overladen met mooie de stranden, eeuwenoude opgravingen, pittoreske dorpjes en eenzame baaien in dit zonnige land.

Van kust tot kust

Bezoek van de havenstad Bilbao aan de westkust, maar geniet ook van het heerlijke weer in L'Estartit aan de Costa Brava.

Spanje, stad en natuur

Reis langs de oostelijke kustlijn, door een landschap van sinaasappelbomen en bekijk de prachtige architectuur van diverse steden.

Puur en ruig

Doorkruis de uitgestrekte lavavelden van IJsland, zie indrukwekkende watervallen en geisers spuiten en maak een gletsjerwandeling.

Van stad tot strand

In bijna vier weken zie je het beste van wat Denemarken te bieden heeft: karakteristieke dorpjes, bruisende steden, mooie stranden en krijtrotsen.

Zuid-Engels genieten

Volg de grillige kustlijn van Noord-Devon en Cornwall en geniet van schitterende vergezichten, knusse baaitjes en oude haventjes.