Goed uitgerust op reis

  • Camperen in coronatijd
  • Tips & checklists
  • Handige accessoires
  • Camperen in coronatijd
  • Tips & checklists
  • Handige accessoires

Tips ter voorbereiding van je camperreis in coronatijd

Gelukkig gaan deze zomer veel Europese grenzen weer open voor toeristen. Wat kun je nu doen om de camper tip top in orde te hebben voor als je weer op pad gaat? Lees deze blogs met handleidingen, tips en checklists. 

Handleiding camperen in tijden van corona

Niets is meer gewoon in coronajaar 2020. Hoe gaat camperen er aan toe in het corona-tijdperk? Een praktische gids.

Vijf tips om thuis te doen in de camper

Heb je tijd en ruimte voor klussen in en rondom de camper? Pak dan deze vijf camperklussen aan. Zo ga je deze zomer extra goed voorbereid op pad.

Handige accessoires - deel 1

Met deze extra’s die het comfort vergroten is vakkundige montage belangrijk. In deel 1 van deze serie: dakluikventilatoren, airco's en zonnepanelen.

Handige accessoires - deel 2

In deel 2 van de serie van accessoires om door de werkplaats te laten monteren: cabineverduistering, opzetsloten en automatische levelers.

Checklist reizen met een camper

De camper beladen en inpakken, hoe doe je dat slim en efficiënt? Met deze tips en checklists weet je wat je moet doen om je camper startklaar te maken.

NKC Groepsreizen

De NKC organiseert al ruim 25 jaar groepsreizen, die een hoge waardering omdat ze worden gemaakt voor en door camperaars tegen een scherpe prijs.

NKC Camperroutes

Liever helemaal zelfstandig op pad? Kies dan voor het gemak van onze prachtige routes en uitgebreide camperplaatsinformatie.