NKC Camperfestival


t/m

Hét festival voor de jongere camperaars onder ons. We creëren weer een heerlijk relaxte festivalsfeer tijdens de vierde editie van het NKC Camperfestival!

Live muziek, de geur van houtvuur en barbecue, kinderen die zichzelf uitstekend vermaken, een dj die plaatjes staat te spinnen, en de volgende ochtend rustig ontwaken met vogelgefluit. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is het NKC Camperfestival echt iets voor jou.

Food & drinks, bring your own. Relaxte sfeer, live-muziek, schitterend aangeklede Zweedse tenten, groot kampvuur en barbecues. Je neemt je eigen hapjes en drankjes mee, je bent toch met je camper.

Aanmelden

Datum
14 t/m 15 september 2019
Locatie
centraal gelegen plek in Nederland
Code
2019-924
Kosten
camper + 2, 3 of 4 personen: € 39,-; camper + 1 persoon € 29,-; extra persoon/kind € 10,-; kind t/m 3 jaar gratis (wel aanmelden)
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
1x overnachting, 1x ontbijt, de NKC zorgt voor kinderactiviteiten, een live band (repertoire: top 40, rock en jaren '80 en '90), dj, barbecues, zitjes, tenten, borden/bestek/servetten, sausjes en een welkomstdrankje
Max aantal campers
 120
Bijzonderheden
zodra locatie bekend is worden deelnemers hierover geïnformeerd, voor de barbecue neemt iedereen zijn eigen eten en drinken mee
Informatie
evenementen@nkc.nl 

Binnenkort


 • Koffiebijeenkomst voor solo’s, regio Noord

  t/m

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

 • Informatiebijeenkomst Verrassend Namibië

  Informatiebijeenkomst Verrassend Namibië. Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers en zij die overwegen deze reis te boeken.

 • Camper- en motorweekend

  t/m

  Voor de enthousiaste motorrijders met een camper, staat er traditioneel een motor- en camperweekend op het programma. Na twee jaar toeren door het noorden van het land, reizen we nu oostwaarts door Nederland en Duitsland.

Terug naar agenda