Beugelweekend voor Solo’s


t/m

Deelnemers in 2018 waren zo laaiend enthousiast dat er geen twijfel was of we het beugelweekend weer moesten organiseren. Doel van het spel is om een zware bol met een houten schop door de ring in het midden van de baan te laten rollen.

Je hoeft geen sportheld te zijn om mee te doen: iedereen kan beugelen. Wel is het verstandig om tijdens het spel makkelijke kleding en schoenen te dragen. De beugelbaan is binnen, zodat we niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Op de camping is een verwarmde binnenruimte aanwezig.  Deze ruimte is prima geschikt om elkaar buiten het beugelen om en ’s avonds te ontmoeten. Het aangeboden buffetdiner vindt daar ook plaats.

Op zaterdag is een broodjeslunch geregeld en na afloop eten we gezellig samen van een Chinees buffet onder het genot van zelf meegebrachte drankjes. Tijdens de koffie op zondagochtend worden de prijswinnaars van het beugelen bekend gemaakt.
Dit beugelweekend wordt dit jaar door het team van Zuid-West nog een keer georganiseerd, speciaal voor de Sololeden van de NKC!

Aanmelden

Datum: 4 t/m 6 oktober 2019
Locatie: St. Oedenrode
Code: 2019-309
Kosten: camper + 1 persoon € 80,-; toeslag hond € 4,50
Inbegrepen: 2 x overnachting, 1 x buffetdiner, 1 x lunch, huur beugelbaan, 1 x happy hour
Max. aantal campers: 20
Bijzonderheden: camping met verwarmde binnenruimte, alleen te boeken voor solo’s
Informatie: evenementenzw@nkc.nl

Binnenkort


 • Tonke Bus Festival

  t/m

  Op zaterdag 13 april is het eindelijk zover, de tweede editie van Tonke Bus Festival in Terheijden!

 • Natuurfotografie in Flevoland voor beginners

  t/m

  Ben je een echte natuurliefhebber en wil je graag bijzondere momenten vastleggen? Als je hier nog maar weinig ervaring mee hebt, dan past dit evenement bij jou!

 • media alt

  Voorjaarsshow Bakker Campers

  t/m

  Tientallen campers, leuke aanbiedingen en workshops tijdens voorjaarsfeest op 15 en 16 maart.

Terug naar agenda