Beugelweekend voor Solo’s


t/m

Deelnemers in 2018 waren zo laaiend enthousiast dat er geen twijfel was of we het beugelweekend weer moesten organiseren. Doel van het spel is om een zware bol met een houten schop door de ring in het midden van de baan te laten rollen.

Je hoeft geen sportheld te zijn om mee te doen: iedereen kan beugelen. Wel is het verstandig om tijdens het spel makkelijke kleding en schoenen te dragen. De beugelbaan is binnen, zodat we niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Op de camping is een verwarmde binnenruimte aanwezig.  Deze ruimte is prima geschikt om elkaar buiten het beugelen om en ’s avonds te ontmoeten. Het aangeboden buffetdiner vindt daar ook plaats.

Op zaterdag is een broodjeslunch geregeld en na afloop eten we gezellig samen van een Chinees buffet onder het genot van zelf meegebrachte drankjes. Tijdens de koffie op zondagochtend worden de prijswinnaars van het beugelen bekend gemaakt.
Dit beugelweekend wordt dit jaar door het team van Zuid-West nog een keer georganiseerd, speciaal voor de Sololeden van de NKC!

Aanmelden

Datum: 4 t/m 6 oktober 2019
Locatie: St. Oedenrode
Code: 2019-309
Kosten: camper + 1 persoon € 80,-; toeslag hond € 4,50
Inbegrepen: 2 x overnachting, 1 x buffetdiner, 1 x lunch, huur beugelbaan, 1 x happy hour
Max. aantal campers: 20
Bijzonderheden: camping met verwarmde binnenruimte, alleen te boeken voor solo’s
Informatie: evenementenzw@nkc.nl

Binnenkort


 • media alt

  Camper Cup

  t/m

  Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus organiseren vier golfbanen uit Noordoost Nederland de 3e editie van een vierdaagse karavaan door Drenthe/Overijssel.

 • Rijvaardigheid in de bergen (augustus)

  t/m

  Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

 • Het beste van de Betuwe

  t/m

  Volop variatie in de Betuwe dit weekend: een Landgoedfair, een Bluesfestival en een 19e eeuws fort.

Terug naar agenda