Laatste gratis update Beckernavigatie tot eind maart


De fabrikant van de navigatiesystemen van Becker Navigation, United Navigation, heeft onlangs de activiteiten gestaakt. NNG Llc. heeft de activiteiten met betrekking tot de updates van de kaarten overgenomen. Dit bedrijf biedt de updates voortaan aan via Content Manager op de site van Becker.


Voor gebruikers met een geactiveerde gratis kaartupdate is het mogelijk om de meest recente kaartupdate gratis te downloaden tot 29 maart. Na deze datum is het niet meer mogelijk om updates gratis te downloaden.

Het bedrijf blijft tot vier keer per jaar kaartupdates aanbieden, maar deze moeten dan in Content Manager worden gekocht.

Reacties


Wat een smerige streek. Als een bedrijf failliet gaat, ok, soms is dat ook fraude maar de wet is dat het dan ophoud. In dit geval, ze stoppen er gewoon mee en verkopen hun belang, ja toch? Zo’n bedrijf zou gehouden moeten worden aan zijn belofte. Van gratis updates in dit geval. Ik zou zeggen niets meer kopen bij bedrijven die zich van zulke praktijken bedienen. Ook de nieuwe eigenaar, niks van kopen want hier is het echt dief en diefjes maat.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht