Buscamper met slide-out uit India


Pinnacle Vehicles uit India had al ervaring met het bouwen van ambulances, rijdende kantoren en personenbussen voor vips. Nu brengt het bedrijf de Finetza op de markt, een buscamper met een slide-out.


De wagen was te zien op de Auto Expo 2018 in New Delhi en trok daar de nodige aandacht, wat gezien zijn verschijning niet vreemd is. Het gehalte aan luxe en comfort is over de top te noemen. De buitenkant oogt futuristisch. Aanspraak op de camping zal hiermee geen probleem zijn.

De koper bepaalt de uiteindelijk indeling. Zo is er standaard geen keuken, slechts een kitchenette met een waterketel en een koelboxje. Je kunt kiezen tussen een sunroof of een moonroof boven het bed. Dat bed schuift aan de achterkant naar buiten als het bedtijd is. Het aantal slaapplaatsen varieert, afhankelijk van het model, van twee tot maximaal acht. Een geluiddichte ruimte behoort eveneens tot de opties. Natuurlijk is er wifi aan boord en zit de camper vol met usb-poorten en stopcontacten. Er zijn voor zover bekend geen plannen om deze bruut naar Nederland te halen.

 

Reacties


Op de site van Pinnacle Vehicles staan meer foto's.
Ik vraag mij af wat de krachtbron is.
Het model is effe wennen, het heeft iets weg van een gepantserde waardetransport auto.
Jammer dat er niet meer foto's zijn.
Wat kost deze in het land zelf en wie is hier van de thuis dealer.
Deze maakt zeker kans op de Nederlandse markt

Meest actuele nieuwsberichten


 • De camperplaats in Sas van Gent

  Camperlocaties Terneuzen niet meer gratis

  In Terneuzen moet straks voor alle camperplaatsen worden betaald. Voor de camperplaats in Sas van Gent, dat onder de gemeente Terneuzen valt, wordt een particuliere exploitant gezocht. Zo meldt PZC (de Provinciale Zeeuwse Courant).

 • Crosscamp lanceert compacte buscamper

  Verhuizen, boodschappen doen, of simpelweg op vakantie gaan. Met de compacte buscamper van Crosscamp kan het allemaal. Crosscamp is het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group.

 • Camper ‘net op tijd’ uitgebrand

  Geluk bij een ongeluk: de camper van NKC’er Rob Aaldijk die in de nacht van zaterdag op zondag in het Friese Marum in vlammen opging, bleek goed verzekerd, ondanks dat de verzekering was opgezegd. Dit omdat de brand binnen de opzegtermijn plaatsvond.

Naar nieuwsoverzicht