Solo


NKC Solo is een club voor alleenstaande camperaars. NKC Solo verbindt gelijkgestemden en biedt hen de unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, contact te leggen en samen hun passie voor het camperen als alleenstaande (weer) op te kunnen pakken. In de ruim 20 jaar van haar bestaan is de groep uitgegroeid tot meer dan 800 leden.

Solonajaarsweekend 2016 Veld Nieuwe Leden

Het aantal vrouwen is licht in de meerderheid (60%). De leeftijden variëren van midden veertig tot ver daarboven; er zijn zelfs een paar tachtigers. Een gezellige, ondernemende, maar vooral warme groep, waar begrip is voor ieder individu. Het is absoluut géén ‘koppelclub', maar er ontstaan wél hechte vriendschappen. Het is geweldig om te horen hoeveel mensen door NKC Solo weer plezier in het camperen krijgen!

NKC Solo biedt:

NKC Solo-evenementen
NKC Solo-evenementen worden georganiseerd om gelijkgestemden te ontmoeten, contacten te leggen en tezamen gezellige activiteiten en excursies te ondernemen. Deze evenementen zijn uitsluitend bedoeld voor de NKC Solo-leden. Het Voorjaarsweekend en het Najaarsweekend zijn jaarlijks terugkerende evenementen. Informatie over deze evenementen is te vinden in de NKC Evenementenbrochure of op de website. Aanmelden kan uitsluitend via onze website. Onderaan deze pagina staan verslagen en filmpjes gemaakt tijdens afgelopen NKC Solo-evenementen.

NKC Solo-activiteiten
NKC Solo-activiteiten zijn activiteiten die worden georganiseerd tijdens NKC Solo evenementen, denk aan: excursies, fietstochten, wandeltochten, dansen, spelletjes etc.

NKC Soloreizen
NKC Soloreizen zijn reizen speciaal bedoeld voor alleengaande reizigers. Deze worden gepubliceerd in de NKC Camperreizenbrochure en op de website. Boekingen lopen via de NKC website.

Privé-initiatieven
Privé-initiatieven worden door NKC Solo-leden zelf georganiseerd, buiten de formele verantwoordelijkheid van de NKC om. Men zoekt elkaar op in de regio en onderneemt gezamenlijk activiteiten (koffiebijeenkomsten, wandelingen, reizen etc.).

> Data en locaties van de koffiebijeenkomsten zijn te vinden in de agenda op deze website.

Solo op radio en TV

Tijdens het najaarsweekend van Solo bracht het Dagblad van het Noorden een bezoek. Via deze link is het artikel te lezen en is de video te zien.

De regionale zender Limburg 1 kwam in Arcen een kijkje nemen op de Solo zomerweek.
Via deze link is het stukje televisie te zien en zijn de twee geluidsfragmenten
terug te horen. 

NKC Solo Koerier

Alle NKC Solo-leden ontvangen de digitale nieuwsbrief. Kopij voor deze nieuwsbrief kan worden gemaild naar solokoerier@nkc.nl.

Lid worden van NKC Solo

Om lid te worden van NKC Solo is een lidmaatschap bij de NKC vereist. Nog geen NKC-lid? Klik hier voor alle informatie en aanmelden.

Ben je al lid van de NKC en wil je nu ook lid worden van NKC Solo? Ga naar Mijn NKC > Mijn Gegevens > NKC Solo > Aanmelden/afmelden > Aanmelden NKC  Solo (aan rechterkant).

Coördinator evenemententeam
coordinatorsolo@nkc.nl
Promotor evenemententeam
Karin Plantinga
solokoerier@nkc.nl
Teamlid Nieuwe leden
Yann Mintjes
aanmeldensolo@nkc.nl
Leden evenemententeam
Nel van Aarle
Arend ter Keurs
Arie van Krimpen
Jo Schönen
Nita van Wensveen
Ciska Wisse
ördindia (standaard)
Evenementen:

Verslagen evenementen:

2018

2017

2016

2015